بهترین سایت ها و فروشگاه ها جهت خرید از چین از تمام نقاط جهان در دسترس هستند تا تجار و بازرگانان سایر کشورها از جمله ایران بتوانند محصولات را بررسی کنند، تامین کننده خود را پیدا کنند و خرید خود را انجام دهند. البته ارتباط با تولید کنندگان و تامین کنندگان چینی کار ساده ای نیست و علاوه بر اینکه باید زبان چینی بلد باشید و با تکنولوژی های مورد استفاده در چین کار کنید، تبحر در امر سورسینگ و داشتن تجربه در زمینه بازرگانی بخصوص امور بازرگانی در کشور چین که قوانین خاص و پیچیده ای دارد می تواند چالش برانگیز باشد. در این پست فروشگاه های برتر چین جهت خرید آنلاین را برای شما معرفی کرده ایم و ویژگی های هر کدام را برشمرده ایم پس تا پایان همراه بازرگانی ایجاب باشید.
چرا باید خرید اینترنتی خود را از چین انجام دهیم؟
ارزانی نیروی کار، استفاده از تکنولوژی پیشرفته، تولید انبوه و همچنین فضای رقابتی حاکم بر کشور چین باعث شده است تا هزینه تمام شده کالا در کشور چین بسیار پایین باشد. برندهای نوظهوری در کشور چین متولد شده اند که محصولات آنها با محصولات تراز اول جهانی برابری می کند و در عین حال که محصولی با کیفیت به شما عرضه می کنند، قیمت پایین تری را از شما درخواست می کنند که این امر در خرده فروشی به نفع شما و در خرید عمده زمینه ساز کسب سودهای بالا از فعالیت در بازار تجارتی ایران و چین می شود.
پس از گذار چین از سنت به مدرنیته، مردم کشور چین و همچنین تجار سایر کشورها در فروشگاه های اینترنتی چینی فعالیت بالایی دارند و دید کاملا مثبتی به خرید آنلاین دارند. گردش مالی برترین فروشگاه های اینترنتی در این کشور گاها تا چند برابر بودجه کل بسیاری از کشورها می رسد و زمینه ساز صادرات کالاهای چینی به دیگر کشورها شده اند. فرقی نمی کند چه کالایی نیاز داشته باشید و در کجای جهان باشید، مسلما می توانید کالای خود را با یک سورسینگ در چین پیدا کنید و اقدام به واردات در کشور خود کنید.
مدرن شدن زندگی انسانها باعث رواج خرید از فروشگاه های اینترنتی شده است. این مورد در چین نیز صادق است و پیوند بازار داخلی با بازار خارجی جزو سیاست هایی بوده است که وبسایت های اینترنتی کمک شایانی را به پیشرفت آنها کرده است. مشاهده مشخصات کالا و امکان چت آنلاین با تامین کننده و طرح سوالات شما پیرامون کالا از ویژگی هایی است که فروشگاه های اینترنتی چینی در اختیار شما قرار می دهند.
کشور چین در سالهای اخیر اصلی ترین شریک تجاری ایران بوده و حجم مبادلات تجاری ایران و چین مرز ۱۵ میلیارد دلار را رد کرده است. در پستی تحت عنوان پرسود ترین کالاهای وارداتی از چین به طور کامل به کالاهایی که از چین به ایران وارد می شوند پرداخته ایم و گروه های مختلف کالایی را بررسی کرده ایم. شاید جالب است بدانید که ایران نیز بسیاری از کالاهای خود را به کشور چین صادر می کند به گونه ای که گاها در بسیاری از سالها حجم صادرات به چین با واردات از آن فوق العاده نزدیک بوده اما در سال اخیر میزان مبادلات تا حدود ۱ میلیارد دلار به نفع چین بوده است.
بسیاری از کشورها از جمله ایران به دلیل پایین بودن هزینه نهایی کالا اقدام به راه اندازی خط تولید و یا تامین مایحتاج خود در کشور چین می کنند و برای این کار نیاز دارند تا به طور مستقیم با تولید کنندگان و تامین کنندگان چینی ارتباط برقرار کنند، بنابر تعداد و حجم درخواستی پیش فاکتور بگیرند و در صورت نیاز اقدام به خرید کنند. تمامی این مراحل امروزه به صورت آنلاین انجام می پذیرد و بازرگانان را از نیاز به حضور و انجام تحقیقات میدانی مبرا کرده است.
معرفی بهترین سایت های خرید آنلاین در کشور چین
در اینجا به ترتیب برترین فروشگاه های اینترنتی چینی را بنابر میزان حجم خرید و محبوب بودن در جهان بررسی می کنیم تا بتوانید خرید خود را از بهترین فروشگاهی که برای نیاز شما مناسب است داشته باشید.
فروشگاه اینترنتی علی بابا چین alibaba.com
علی بابا بزرگترین شرکت تجارت آنلاین در چین و بر اساس برخی داده های غیر رسمی حتی در جهان است. این شرکت سه سایت زیر مجموعه به نام های علی بابا، تائو بائو و تی مال دارد و صدها میلیون کاربر و میلیون ها تاجر و کسب و کار در این سایت فعال هستند. میزان تراکنش های این شرکت در مجموع سه سایت سال گذشته میلادی بالغ بر ۲۴۸ میلیارد دلار بود که حتی از مجموع معاملات eBay و Amazon.com روی هم نیز بیشتر بود. ۸۰ درصد مارکت آنلاین چین در دستان علی بابا است و از آن به عنوان یکی از با ارزش ترین شرکت های فناوری در جهان یاد می شود.
بنیانگذار علی بابا فردی به نام جک ما است که رهبر معنوی این شرکت به شمار می رود چرا که از سمت مدیرعاملی کنارهگیری کرده است اما ساختار شرکتی فعلی علیبابا به آقای جک ما و دیگر مدیران ارشد اجازه میدهد بیش از نیمی از اعضای هیئتمدیره علیبابا را تشکیل دهند.
سایت علی بابا معتبرترین وبسایت برای سورسینگ و منبع یابی کالا در چین است و به عنوان بزرگترین سایت B2B جهان نیز شناخته می شود. اولین سایتی که بازرگانان و تجار به سراغ آن می روند همین سایت است و معمولا نیز با توجه به حضور بیشمار برندها در این وبسایت به مراد خود می رسند. حواستان باشد که اگر به قاعده سورسینگ آشنا نباشید، قطعا در خرید از علی بابا چین نیز اسیر جعل کنندگان چینی خواهید شد!
فروشگاه اینترنتی علی اکسپرس چین aliexpress.com
علی اکسپرس نیز یکی از وبسایت های گروه علی بابا است و بسیاری از تولیدکنندگان کوچک را گرد هم آورده است تا اقلامی از انواع مختلف، از لباس گرفته تا لوازم الکترونیکی، از لوازم جانبی گرفته تا کالاهای ورزشی و خیلی چیزهای دیگر را به اشتراک گذاشته و اقدام به عرضه کالا کنند. این پلتفرم توسط گروه علی بابا در سال ۲۰۱۰ ایجاد شد و توانست در همین زمان کوتاه رشد خوبی را تجربه کند. به طور خلاصه، این وبسایت همانند آمازون کار می کند و تنها به عنوان ویترینی برای عرضه محصولات چینی عمل می کند و خود هیچ محصولی برای فروش ندارد.
علی اکسپرس اولین بازار تجارت الکترونیک چین نیست که آنلاین شده است. پیشتر نیز وبسایتی به نام Taobao از همین گروه عرضه شد که هدف آن صرفاً عموم مردم چین بود و موفق هم شد به طوری که اگر بخواهیم مقایسه کنیم باید بگوییم گردش مالی این وبسایت هزاران برابر بزرگترین فروشگاه اینترنتی در ایران است که همه شما می شناسید.
اخیرا خرید از علی اکسپرس در اتحادیه اروپا نیز رو به رشد بوده است؛ به عنوان مثال در ایتالیا، در سال گذشته، AliExpress موفقیت ویژه ای داشته است زیرا بسیاری از مشتریان به دنبال محصولات مختلف مانند لوازم خانگی کوچک و لباس بوده اند. این وبسایت به تمام زبان های اصلی جهان مانند انگلیسی، اسپانیایی، روسی، ایتالیایی، پرتغالی، فرانسوی و لهستانی ترجمه شده است.
فروشگاه اینترنتی تائو بائو چین taobao.com
تائو بائو یا تاوباو که ترجمه مستقیم آن به زبان چینی به معنای «جستجوی گنج» است، یک بازار تجارت الکترونیک مصرف کننده به مصرف کننده (C2C) و بیزینس به مصرف کننده (B2C) است که در سال ۲۰۰۳ توسط گروه علی بابا شروع به کار کرد. بستری برای افراد و صاحبان مشاغل کوچک برای فروش آنلاین محصولات خود از طریق “فروشگاه” می توانند در این وبسایت فعالیت کنند. بازار تائو بائو برای تمامی کسب و کارها، از کسب و کارهای کوچک تا بزرگ، جوابگو است.
گاهی اوقات، و بیشتر در خارج از چین، تائو بائو به عنوان آمازون چینی نامیده می شود اما در واقعیت بسیار از آنها پیشی می گیرد. این وبسایت بزرگترین وبسایت تجارت الکترونیک جهان و یکی از ۱۰ وب سایت پربازدید در جهان است. ۶۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه و نزدیک به ۶۰ درصد از سهم بازار تجارت الکترونیکی جهان گویای عظمت این وبسایت است که توسط اکثر چینی ها و بسیاری از کاربران آسیایی و جهانی استفاده می شود.
سایت تائو بائو با بیش از ۱ میلیارد لیست محصول، بزرگترین بازار آنلاین چین است که هر چیزی از لوازم آرایشی گرفته تا اجساد پشه را می فروشد. خریداران می توانند یک محصول خاص را از طریق موتور جستجوی Taobao جستجو کنند؛ اگر مشتری سؤالی داشته باشد، از طریق سیستم پیامرسان سریع Taobao (علی وانگ وانگ) با فروشگاه تماس خواهد گرفت. پس از انتخاب محصول، مشتری با استفاده از علی پی Alipay (پلتفرم پرداخت آنلاین و موبایلی علیبابا) هزینه آن را پرداخت میکند. این پول به صورت امانی (حداکثر تا ۱۰ روز) نگهداری می شود. فروشنده از پرداخت مطلع می شود و سپس باید کالا را برای مشتری ارسال کند. پس از دریافت کالا توسط مشتری، آنها زمان محدودی برای بررسی رضایتبخش بودن کالا دارند و مشتری میتواند به محصول امتیاز دهد. سپس مبلغ پرداختی از سپرده به فروشگاه آزاد می شود.
فروشگاه اینترنتی ۱۶۸۸
وبسایت ۱۶۸۸.com بازار آنلاین B2B پیشرو در چین برای مشاغلی است که با عمده فروشی، منبع یابی و بیشتر حمل دریایی از چین سر و کار دارند. ۱۲۰ میلیون کاربر ثبت نام شده، ۱۰ میلیون تامین کننده و ۱۷۰۰ زیر مجموعه خانواده ۱۶۸۸ را تشکیل می دهند. از این وبسایت به عنوان نسخه چینی علی بابا و در زبان چینی به صورت یاولیو بابا تلفظ می شود.
علی بابا یکی از محبوب ترین وبسایت های عمده فروشی برای مردم چین و عمدتاً برای عمده فروشی و تولید است. همه تامین کنندگان باید مجوزهای تجاری دولتی دریافت کنند تا بتوانند محصولات خود را در شانزده هشتاد و هشت بفروشند. همه تامین کنندگان همچنین باید برای بیان سطح تعهد و جدیت خود برای مشارکت، حق عضویت سالانه ۷۰۰۰ یوانی را بپردازند. این وبسایت قانونی است و فروشندگان واقعی هستند، بنابراین احتمال کلاهبرداری و جعل در این وبسایت پایین است.
تفاوت علی بابا و ۱۶۸۸ در این است که سایت ۱۶۸۸ عمدتا برای بازار داخلی و علی بابا عمدتاً برای تجارت تجاری بین المللی به کار می رود. ۱۶۸۸ فقط زبان چینی دارد؛ برخلاف وبسایت علی بابا که یک پلتفرم بین المللی است و به زبان های مختلف در سراسر جهان قابل خواندن است. علی بابا به زبان های اسپانیایی، آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، روسی، کره ای، ژاپنی، تایلندی، ترکی، ویتنامی، پرتغالی، عربی، هندی، اندونزیایی، هلندی و عبری در دسترس است.
فروشگاه اینترنتی مید این چاینا made-in-china.com
وبسایت ساخت چین یا مید این چاینا همانطور که از اسمش نیز پیداست به عنوان یک پلتفرم خدمات جامع برای تجارت خارجی، متعهد به بهره برداری از فرصت های تجاری برای تامین کنندگان چینی و خریداران خارجی و ارائه خدمات یک مرحله ای برای ارتقای تجارت بین المللی بین دو طرف است. در چند سال گذشته، مید این چاینا به یکی از گسترده ترین و قابل اعتمادترین فروشگاه های اینترنتی برای تجارت بین المللی تبدیل شده است.
مید این چاینا در حال حاضر بیش از ۴۰ میلیون قطعه محصول از ۲۷ صنعت گر دارد. علاوه بر این، بر اساس درخواستهای مختلف خرید از سوی خریداران مختلف، Made-in-China همچنین روشهای مختلفی را به شرح زیر برای خریداران جهانی برای تهیه محصولات ارائه میدهد.
به منظور کاهش خطرات تجاری برای خریداران جهانی، همه تامین کنندگان ممتاز در Made-in-China.com به صورت محلی در شرکت های بازرسی پیشرو در جهان تأیید می شوند. خریداران جهانی می توانند به صورت آنلاین به گزارش های حسابرسی تامین کنندگان دسترسی داشته باشند تا اطلاعات و اعتبار آنها را بررسی کنند.
فروشگاه اینترنتی تی مال tmall.com
تی مال Tmall یکی از وبسایت های گروه علی بابا است که در سال ۲۰۰۸ راه اندازی شد و تقاضای رو به رشد مصرف کنندگان برای محصولات با کیفیت بالا و تجربه خرید خوب را برآورده می کند. این وبسایت به عنوان یک پلتفرم برای مصرف کنندگان در چین و خارج از کشور برای خرید محصولات داخلی و بین المللی و همچنین محصولاتی است که در فروشگاه های خرده فروشی سنتی موجود نیستند. تعداد زیادی از برندها و خرده فروشان بین المللی و چینی ویترین های خود را در وبسایت چینی تی مال ایجاد کرده اند.
در سال ۲۰۲۲ فروشگاه اینترنتی Tmall بزرگترین پلتفرم تجارت آنلاین و تلفن همراه شخص ثالث برای برندها و خرده فروشان در جهان از نظر GMV بود. برای مصرف کنندگان چینی، Tmall یک بازار قابل اعتماد ارائه می دهد که در آن خریداران می توانند کالاهای معتبر را خریداری کنند، علاوه بر ارائه اصالت واقعی برای خریداران چینی، این سایت همچنین به عنوان مجرایی برای ارتباط مارک های خارجی و خریداران چینی عمل می کند.
فروشگاه اینترنتی دی اچ گیت dhgate.com
فروشگاه اینترنتی دی اچ گیت که در سال ۲۰۰۴ تأسیس شد، پلتفرم خدمات تجارت الکترونیک بین مرزی B2B است که دفتر مرکزی آن در چین است و دارای شعبه هایی در آمریکای شمالی، آمریکای لاتین، اروپا و دیگر نقاط جهان است. همچنین یک پلتفرم تجارت و خدمات جهانی برای خرده فروشان کوچک و متوسط است.
گروه DHGATE بر بخش کوچک B2B متمرکز است و به شرکت های کوچک و متوسط (SMEs) در صنعت تجارت الکترونیک فرامرزی خدمات کاملی را ارائه می دهد. چنین خدماتی از جمله ایجاد یک صفحه، بازاریابی، انبارداری و تدارکات، پرداخت و امور مالی، خدمات مشتریان، کنترل ریسک، بازرسی گمرکی و همچنین حواله یوان چین، تولیدکنندگان چینی را برای ارتباط با بازار جهانی توانمند می کند.
از جمله مواردی که توسط این وبسایت ارائه می شود:
- هویت فروشنده و سابقه کسب و کار به صورت خودکار و دستی تأیید می شود
- رفتار فروشنده به صورت ۲۴/۷ نظارت می شود
- در صورت عدم رعایت سیاست های تجاری، فروشندگان به خریداران خسارت می دهند
- حساب های فروشنده ناصادق بلافاصله در لیست سیاه قرار می گیرند و برای مدت نامحدود بسته می شوند
- سیستم کنترل کیفیت از ورود محصولات تقلبی، غیرقانونی و تقلبی به پلتفرم جلوگیری می کند
- محصولات قبل از ارسال توسط متخصصان کنترل کیفیت بازرسی می شوند
- اطلاعات مشتری رمزگذاری شده و در برابر هکرها محافظت می شود
سایر فروشگاه های اینترنتی و وبسایت های چینی
مواردی که در بالا صحبت شد نزدیک به ۹۰ درصد منبع یابی را شامل می شوند اما وبسایت های دیگری نیز در چین وجود دارند که در صورت نیاز در بازرگانی ایجاب به سراغ آنها خواهیم رفت. این موارد عبارتند از:
- سایت گلوبال سورس Globalsources
- سایت تامین کنندگان چین en.china.cn
- سایت جی دی JD
- سایت سانینگ Suning
- سایت دانگ دانگ Dangdang
- سایت بنگ گود BangGood
- سایت دی ایکس DX
- سایت جیربست GearBest
- و ده ها فروشگاه اینترنتی و وبسایت دیگر
جمع بندی
فروشگاه های اینترنتی و وبسایت های زیادی در چین وجود دارند که برای منبع یابی و ارتباط با تولید کنندگان و تامین کنندگان کالا در کشور چین می توان به سراغ آنها رفت. مرکز تجاری ایران در چین با نام بازرگانی ایجاب تحت مجوز رسمی از سازمان توسعه تجارت ایران ابتدا درخواست شما را دریافت می کند و متناسب با حجم درخواستی، بودجه موردنظر، روش پرداخت، روش حمل و نقل و بسیاری از اطلاعات دیگر اقدام به امر سورسینگ و صفر تا صد خرید کالا تا ارسال به ایران را برای شما انجام می دهد.
سوالات متداول
بهترین سایت خرید آنلاین در چین چیست؟
پاسخ این سوال نمی تواند یک سایت مشخص باشد چرا که نوع کالای درخواستی شما و حجم خرید می تواند سایت های متفاوتی را برای شما مناسب کند.
خرید از کدام یک از سایت های چینی امکان پذیر است؟
اگر کار را به ایجاب بسپارید، ما مطمئن ترین و پر سرعت ترین سایت را برای شما انتخاب می کنیم اما در صورت تمایل شما نیز می توانیم در هر سایتی که مدنظر شماست امر سورسینگ و خرید را انجام دهیم.
هزینه سفارش کالا از سایت های چینی چقدر است؟
هزینه کالای شما به همراه هزینه ترخیص از گمرک، هزینه حمل و کارمزد، قیمت نهایی کالای شما را رقم می زند.
سلام ممنونم
میشه یه کمکی به بنده کنید شرکت تولید کننده کاپ رینگ رو در چین برام ویدا کنید؟
لطفا از طریق تلفن های شرکت
tel:02122392029
tel:02122392491
tel:02122392780
یا تلگرام :https://t.me/TPCICEJOB
یا واتس اپ: https://wa.me/+989354288299
با ما در ارتباط باشید و درخواستتان را مطرح بفرمایید .سپاسگزارم
سلام
YahooTmall
هم یکی از این فروشگاها یا زیرمجموعه این ها است یا نه
ما در رابطه با yahootmall اطلاعاتی نداریم عزیز و همچین سایتی در چین تا به حال نشنیده بودیم
سلام لطفا ممکنه است در خصوص محصولات روبیک از چین اطلاعات دقیق و نحوه تهیه جنس مرعوب و قیمت مناسب اطلاعات کامل برام ارسال فرمایید باتشکر
سلام و عرض ادب تماس بگیرید در ساعات اداری عزیز یا اینکه به واتس اپ شرکت پیام بدهید
چه مطلب خوبی
سلام و عرض ادب خدارو شکر که برای شما مفید بوده