انگور این میوه خوشمزه و پرخاصیت ۷.۴ میلیون هکتار از زمینهای قابل کشت دنیا را در بر گرفته است که در این میان سهم ایران حدود ۳۰۸ هزار هکتار از این زمین هاست. کشورمان ایران یکی از تولید کنندگان بزرگ کشمش است که به ۸۰ نقطه مختلف دنیا این محصول با ارزش را صادر میکند. حتما میدانید که ایران در حیطه صادراتی محصولاتی مانند جو و گندم سابقه درخشانی دارد اما کشمش نیز از این غافله عقب نمانده و صادارت آن نیز به خوبی انجام میگیرد. در این میان صادرات کشمش به چین نیز یک فرصت خوب است که بسیاری از بازرگانان به آن توجه ویژه دارند. ایران به کشورهای حوزه خلیخ فارس و روسیه و دیگر کشورها نیز کشمش مرغوب خود را صادر میکند. همراه بازرگانی ایجاب باشید.
صادرات کشمش به میزان تولید انگور در هر کشور دارد. طبق آمار ایران حدود ۳۰۱% از سهم تولید انگور در جهان را دارد. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند تا سال ۲۰۲۴ بازار تولید و صادرات انگور در دنیا ارزشی معادل ۲۵۴ میلیون دلار خواهد داشت. در ایران سه منطقه وجود دارد که بهترین و باکیفیت ترین انگورها را برای صادرات تولید میکنند. از مهمترین شهرهای تولید کننده کشمش در ایران میتوان تاکستان، کاشمر و ملایر را نام برد که هر یک محصولات درجه یکی در این حیطه دارند. کشمش ایران انواع زیادی دارد و یک فرصت کاری و درآمدزایی برای کسب درآمد است. به ویژه که سود صادرات کشمش نیز بالاست. اما در عین حال هر مسیری مشکلات خاص خود را دارد که در این مورد بهتر است از شرکتهای باتجربه و خوشنام بازرگانی کمک بگیرید. در این راستا میتوانید از بازرگانی ایجاب و کارشناسان ما راهنمایی کامل بگیرید تا تجارتی پرسود و راحت داشته باشید. در این مقاله صفر تا صد صادرات به چین را بررسی خواهیم کرد.
میزان تولید و صادرات کشمش از ایران چقدر است؟
قبل از توضیح راهها و مراحل صادرات کشمش به چین باید از میزان دقیق تولید کشمش در کشور اطلاع داشته باشیم. جالب است بدانید حدود ۹۰ درصد از انگور و کشمش تولیدی در کشور صادر شده و تنها ۱۰ درصد آن داخل کشور به مصرف میرسد. در این میان صادرات کشمش به چین به دلیل روابط خوب دو کشور یک فرصت عالی تجاری محسوب میشود. طبق آمار ایران هفتمین کشور در زمینه تولید انگور در دنیا است که پس از کشورهای ایتالیا و فرانسه، اسپانیا، چین، آمریکا و ترکیه در این جایگاه قرار گرفته است. کشور ما با تولید سالانه ۳ میلیون تن انگور سهمی حدود ۴.۵ درصد از تولید این محصول با ارزش را در جهان دارد. بااهمیت ترین محصول فرآوری شده از انگور کشمش میباشد که تولید آن در جهان در سال ۲۰۱۸بیش از ۱.۳ میلیون تن گزارش شده است. در حیطه تولید و صادرات کشمش، ایران در رتبه سوم قرار گرفته و حدود ۲۰۰ هزار تن کشمش در کشور تولید میشود که ۱۴۰ هزارتن از آن به کشورهای دیگر صادر میشود.
سودآوری کشمش صادراتی در سطح خوبی قرار دارد. طوری که در سال ۹۸ ایران رقمی معادل ۱۶۴ میلیون دلار ارزآوری از صادرات این محصول داشته است. نسبت به سال ۹۷ ۶ درصد افزایش در این زمینه وجود داشته است. به ترتیب استان های فارس، قزوین ، همدان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و در آخر مرکزی به عنوان تولید کنندگان برتر انگور در کشور شناخته شده اند. تولیدکنندگان و تجار حتما به این امر توجه دارند که صادرات کشمش به چین یکی از راههای پرسود کسب درآمد است که باید از روشها و مراحل درست آن را به انجام رساند.
انواع کشمش صادراتی
صادرات کشمش به چین شامل تمامی انواع آن نمیشود. بلکه کشمش صادراتی باید آیتمهای خاصی داشته باشد و از درجه کیفی بالایی برخوردار باشد. کشمشها ۵ نوع مختلف دارند. این کشمش ها عبارتند از کشمش زرد(دودی) ، کشمش آفتابی، کشمش سبز قلمی، کشمش تیفی و کشمش مویز که هر یک طعم و مزه خاص خود را دارند. کشمش سبز قلمی یکی از کشمش های صادراتی است که از طریق امولسیون سرد تولید میشود که طی این پروسه انگور را در یک محلول خاص به مدت ۲۰ تا ۲۰ ثانیه فرو کرده و سپس بیرون آورده و ی محفظههای مفتولی آویزان میکنند تا خشک شند این نوع کشمش در سال های اخیر تقاضای بالایی برای صادرات داشته است. از دیگر کشمشهای صادراتی کشمش آفتابی است که آنها را در تیزآب فرو میکنند و سپس در معرض نور مستقیم آفتاب قرار میدهند این نوع محصول در داخل کشور و کشورهای همسایه ایران محبوبیت بالایی دارد.
کشمش زرد دودی نیز از دیگر محصولات صادراتی ایران است که مراحل فرآوری آن مشابه کشمش سبز قلمی است و تنها تفاوت آن این است که برای تهیه کشمش دودی از گاز گوگرد استفاده میکنند به این صورت که کشمشها را درون سینی قرار داده و آنها را آتش میزنند در این حین انگورها به دلیل وجود دود گوگرد و جریان هوای داخل آن کم کم دودی میشوند. کشمش مویز نیز خواص دارویی بالایی دارد که در دو نوع بی هسته و دانه دار وجود دارد. کشمش تیفی مناسب صادرات نیست و طیفی از انواع انگورها را در بر میگیرد که از طریق تیزآبی فرآوری میشود.
بطور کلی کشمشهای صادراتی ایران میتوان اینگونه نام برد:
- انواع کشمش ملایر
- انواع کشمش تاکستان
- کشمش طلایی
- کشمش بلک
- کشمش بوانات
- کشمش تیزآبی
- کشمش سلطانی
- کشمش دانمارکی
- کشمش پلویی
- کشمش سبز کاشمر
- کشمش انگوری
که همه انواع این کشمشها برای صادرات کشمش به چین و دیگر کشورها مورد استفاده قرار میگیرند.
نکات مهم برای صادرات کشمش ایران به چین
کشور چین دارای جمعیت بالایی است که به همان نسبت نیز مصرف محصولاتی مانند کشمش در این کشور بالاست و این تقاضای بالا صادرات کشمش به این نقطه از جهان را ارزشمند و پرسود میکند. ضمن اینکه روابط سیاسی خوب بین ایران و چین و منافع مشترک هردو کشور، دلیل دیگری برای پرسود بودن صادرات کشمش به چین است. اما در این مسیر باید به نکات مهمی نیز توجه کرد که در این قسمت به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
- برای صادرات کشمش به چین شما باید اسناد بین المللی و کاملا دقیقی برای صادرات به کشور باید داشته باشید. یکی از این اسناد که اهمیت بالایی دارد داشتن سرتیفیکیت برای کالا است. در مورد اینکه این استاندارد چیست و چگونه باید آن را تهیه کرد میتوانید از کارشناسان ما در بازرگانی ایجاب کمک بگیرید.
- نکته مهم دیگر برای صادرات کشمش به چین این است که شما باید محصول را با بسته بندی RTU به چین صادر نمایید. بسته بندی در امر صادرات بسیار مهم است با یک بسته بندی حرفه ای و اصولی در کشور مقصد از کالای شما استقبال خواهد شد.
- مورد دیگری که وجود دارد این است که در چین کشمش تقلبی و ارزان نیز تولید میگردد اما با این وجود نیز کشمش صادراتی ما توان رقابتی بیشتری دارد.
مشاوره خرید و صادرات کشمش صادراتی برای بازار چین
برای صادرات کشمش به چین شما نیاز به راهنمایی یک شرکت باتجربه در این زمینه دارید. که شرایط و راهها و میزان سرمایهگذاری در این زمینه را به اطلاع شما برساند تا بتوانید بالاترین سود ممکن را بدست آورید. همچنین در حیطه صادر نمودن کشمش، دریافت مشاوره برای صادرات تنها قمستی از ماجراست و بعد دیگر آن تهیه کشمش مرغوب است که باید به آن دقت کنید. اینکه ذائقه مردم چین در مورد کشمش چگونه است و بهترین کشمشها برای صادرات به این کشور را باید از کجا تهیه کنید نیز مواردی است که کارشناسان ما اطلاعات دقیق آن را بطور کامل در اختیار شما قرار خواهند داد.
مراحل و مدارک مورد نیاز برای صادرات کشمش به چین
برای صادرات کشمش به چین مانند هر محصول دیگری نیاز به مدارک و مجوزهایی دارید که باید آنها را تهیه نمایید. این مدارک در زیر شرح داده شده است.
- مدارک مورد نیاز در حین حمل بار کشمش به گمرک : در این مرحله باید محموله به گمرگ فرستاده شود و اظهارنامه مربوط به فاکتور و تمام مشخصات محصول را به گمرک تحویل دهید.
- مدارک لازم حین فرستادن محموله به شرکتهای حمل و نقل : پس از تکمیل مدارک نوبت به بارنامه محموله میرسد که این امر وظیفه شرکت حمل نقل است.
- گرفتن بارنامه و برگه تسویه مالی: در این قسمت باید یک پیش نویس از بارنامه را همراه با محموله و مشخصات خریدار به بارنامه بین المللی تحویل دهید.
- ارسال مدارک لازم و ضروری برای ترخیص محموله کشمش به خریدار: در اینجا باید با داشتن مدارک دریافتی از گمرک و همچنین بارنامه از شرکت حمل و نقل به اتاق بازرگانی برای گرفتن گواهی مبدا مراجعه کنید و مدارک لازم برای ترخیص محموله خود را اخذ نمایید.
راهنمای مراحل صادرات کشمش به چین
کشورمان ایران سالانه ۳ میلیون تن کشمش تولید میکند. برای صادرات کشمش به چین هر محصولی در این حیطه از هر باغی در ایران اگر بخواهد صادر شود، باید مراحل زیر را طی کند:
- داشتن گواهی استاندارد یا مطابق با استاندارد
- نداشتن بیماری و ناخالصی (گاهی استفاده از بعضی از سموم خاص موجب ایجاد این بیماری و ناخالصی میشوند)
- گواهی بهداشت نباتات
- بسته بندی حرفه ای و استاندارد همراه با لیبیل متناسب با کشور هدف
- قیمت گذاری درست و مناسب که با کشور هدف منطبق باشد
سخن پایانی
در این مقاله تمامی نکات و موارد مربوط به صادرات کشمش به چین را بطور کامل شرح دادیم. انواع کشمشهای صادراتی و نحوه و مراحل صادر نمودن این محصول با ارزش نیز گفته شد. کشمشها برای صادرات باید درجه کیفی بالایی داشته باشند و بسته بندی آنها باید متناسب با سلایق و مقررات کشور هدف باشد. برای دریافت راهنمایی در حیطه صادرات کشمش به چین، عراق، عمان، ترکیه، ارمنستان روسیه و سایر کشورهای جهان با بالاترین سود صادرات میتوانید از کارشناسان خبره ما در این زمینه راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
باسلام بنده یک کارخانه کشمش در شیروان خراسان شمالی دایر کرده ام جهت همکاری و اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرین
۰۹۱۵۶۲۲۹۸۳۴
رمضان زاده
لطفا از طریق تلفن های شرکت
tel:02122392029
tel:02122392491
tel:02122392780
یا تلگرام :https://t.me/TPCICEJOB
یا واتس اپ: https://wa.me/+989354288299
با ما در ارتباط باشید و درخواستتان را مطرح بفرمایید .سپاسگزارم